Gezin en vrienden

Ik ben met al mijn vrienden naar Malawi geweest dus het is makkelijk om te zeggen dat mijn vrienden daardoor zijn veranderd, die zijn immers zelf meegeweest! 

Verder is er in mijn gezin niet zo veel veranderd wel merk ik dat ik veel zelfstandiger was toen ik terug kwam, ik deelde minder met mijn ouders en regelde meer dingen zelf. Ik ben volwassener geworden door de reis en ben er achter gekomen dat ik niet meer voor alles mijn ouders nodig heb. Ik denk dat dat wel een positieve verandering is. 

Mijn ouders en zusje zijn niet zozeer veranderd door mijn reis, ikzelf het meest en dat hebben zij natuurlijk ook wel gemerkt. Al merk ik wel dat ik nu mijn oude gewoontes meer en meer weer oppak, de reis is nu bijna een halfjaar geleden en als is weer zoals het oude, behalve dan dat ik een super herinnering heb. En die heeft de rest van mijn gezin natuurlijk niet! 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MaaikeRosanne
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Categories