dag 7

Vannacht maar een uurtje geslapen geloof ik, de hele nacht overgegeven. Echt verschrikkelijk. Om 6uur aangekleed maar mocht uiteindelijk niet mee met de jeep op safari want ik was nog steeds heel erg misselijk. Tijdje liggen slapen op de bank in de lodge en voelde me daarna wel iets beter dus ben meegegaan met de andere helft van de groep op bootsafari. Ben super blij dat ik dat wel heb gedaan want dat was wel echt super gaaf! We hebben krokodillen, visarenden, waterbokken, olifanten en heel veel nijlpaarden gezien. Daarna weer gaan slapen, bijna iedereen is ziek. 's Middags besloten om helemaal niet mee te gaan met de jeep dus heb voorderest niet echt meer wat gedaan, vroeg gaan slapen zodat ik morgen weer misschien beter ben.

Add this content to my World Supporter Magazine

Contributions

Blog of juultjuhhx

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private