kerstpakketten.

Hallo iedereen,

Ik weet het is een beetje laat om er nu nog over te beginnen maar toch doe ik het. Mijn moeder kreeg afgelopen kerst een supermooi kerstpakket. In dit pakket zaten niet alleen een leuk schaaltje en een foto bord maar ook een hele hoop fair-trade producten voor in de keuken. Onder andere olijfolie maar ook vruchtensap en een hoop andere dingen. Het was naar mijn mening het leukste en meest nuttige pakket wat je kunt geven en krijgen als kerstpakket.

Wanneer je als werkgever zo'n kerstpakket uitdeelt dan moet je dat toch ook een goed gevoel geven. Net als het krijgen van zo'n pakket. Nu maar hopen dat de mensen die zo'n pakket ontvangen deze fair trade producten niet alleen nu ze deze krijgen gebruiken maar ook in de toekomst nog gaan kopen.

Zelf heeft het me ook geïnspireerd, elke keer als ik boodschappen ga doen met mijn moeder spoor ik haar altijd aan om fairtrade producten te kopen in plaats van de normale versie. Deze bijdrage mag misschien geen heel groot verschil maken maar als iedereen bewust of onbewust voor fairtrade producten zou kiezen zouden al die kleine beetjes een groot bedrag maken waar de makers van dit product een eerlijk deel van krijgen en hun bedrijf misschien wel kunnen innoveren of uitbreiden.

Fairtrade producten zijn dus niet alleen goed voor jezelf maar ook voor de mensen die ze maken en al het harde werk ervoor doen!

groetjes, renee

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Renee_Vercoulen17
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.