Net dat beetje extra

Sinds ik terug ben, merk ik heel erg dat ik me meer bezig houd met de 'problemen' in de wereld. Daarom ben ik er de laatste tijd mee bezig dat ik net dat beetje extra doe, door bewuster te leven. Ik koop bijvoorbeeld toch maar Tony chocolade (wat naast bewuster eigenlijk ook lekkerder is!), ik douche minder lang (dan denk ik aan de kinderen uit Kaapstad en realiseer ik me dat of ik nou 8 minuten douche of 15, het maakt mij als persoon niet beter en het maakt de wereld alleen maar slechter), ik haal apparaten uit de oplader direct zodra ze vol zijn (desnoods zet ik mijn wekker 2 uur nadat ik slaap, scheelt weer 6 uurtjes aan stroom voor niks), als het goed uitkomt pak ik de trein naar bepaalde bestemmingen (minder CO2 uitstoot dan met de auto) en ga zo maar door.. Mijn moeder werd zelfs een beetje gek van me, dat iedereen van mij ieder hapje moest opeten toen we uiteten gingen. Toch werpt het wel zijn vruchten af, want tegenwoordig wordt er geen kruimel eten meer bij ons thuis weggegooid. Hopelijk worden meer mensen aangestoken met mijn 'bewuster leven' gedrag. Ik ben in ieder geval om!

WorldSupporter Resources: 

Contributions

Blog of laurahilbers
Content
Image
Statistics
0
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Support & Inspire
Language
Nederlands