Interview leeftijdgenoot

Ik heb niet een heel diepgaand interview met een leeftijdsgenoot kunnen hebben omdat vaak de kinderen van mijn leeftijd niet goed Engels spraken. Een jongen kon het een beetje en hij vertelde een vriendin van mij waar ik bij stond dat zijn ouders geen geld hadden om school te betalen waardoor hij moest stoppen, terwijl hij een erg gemotiveerd en slim leerling was. Dit verhaal pakte mij erg aangezien de jongen die bij FOHO terecht was gekomen in de hoop op een goede toekomst. Ik zelf zeur nog wel eens dat ik naar school moest maar op dat moment snapte ik mijn eigen gevoelens niet en moest ik blij zijn dat ik de kans had om sowieso al naar school te mogen. Ik hoop dat de jongen toch nog mag gaan bereiken in zijn leven wat hij wil gaan bereiken, hij verdient het beste, jammer dat hij dat niet krijgt..

Contributions

Blog of Femkeverbeek
Content
Statistics
0
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Learn & Develop
Language
Nederlands