Presentatie Vietnam & muffins bakken Albanië

Afgelopen zaterdag ben ik samen met Dominique druk bezig geweest met het bakken van muffins. Deze muffins hebben we verkocht en de opbrengst hiervan gaat mee naar Albanië om daar te besteden op de projecten waar ze het hard nodig hebben. De bestellingen bleven binnen stromen, dus zijn we vandaag weer druk geweest met bakken! De opbrengst groeit en daar zijn wij erg dankbaar voor :) Nog 11 nachtjes slapen en dan mogen we op het vliegtuig stappen om ons vrijwilligerswerk in Albanië te mogen gaan doen!! We hebben er al heeeel veel zin in :)

Verder heb ik de vraag gekregen van Vrijwillig Wereldwijd om zaterdag 11 oktober een presentatie (om mijn ervaringen te delen met nieuwe vrijwilligers) te geven op een deelnamedag. Omdat ik dan in Albanië zit kan ik deze presentatie jammer genoeg niet houden. Er zullen meer data's volgen waarin ik wel een presentatie kan geven :) Leuk om nog steeds met het avontuur in Vietnam bezig te blijven!!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Erica van der Sluis
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.