Wat leuke filmpjes!

Ik heb nog wat leuke filmpjes om te laten zien... Het eerste filmpje is gemaakt op de verjaardag van Nelson Mandela. De kinderen op Daycare op Mother of peace, hebben speciaal voor de verjaardag van Nelson Mandela wat liedjes gezongen! httppublic://blog/friends_0.jpgwww.youtube.com/watch?v=_vE0AMLIyLo Het tweede filmpje is gemaakt toen het wat slechter weer was en we daarom de middag in de hal hebben gespendeerd. De kinderen hebben heel de middag geoefend met hun zang en dans technieken. De kinderen op Mother of Peace zingen en dansen heel de dag. Je hoort altijd wel wat kinderen zingen! Dat is echt heerlijk om naar de kijken en te luisteren! :) httppublic://blog/friends_0.jpgwww.youtube.com/watch?v=uGeEi-2XYEg Het laatste filmpje is gemaakt toen we een weekendje weg waren naar de WildCoast. We sliepen bij een backpackers. Daar kregen we 's avonds een optreden van drie jongens die muziek maakten! Hartstikke leuk en gezellig! httppublic://blog/friends_0.jpgwww.youtube.com/watch?v=0tQjVKQjPgw Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om deze filmpjes te kijken als ik! :)

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jonne Donatz
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.