als vrijwilliger verander je iemands leven maar verbeter je jezelf ook.

Beste Bloglezers, 

Ik ben Stef den Hertog(16 jaar) een heb een prachtige reis gemaakt naar Brazillié, hoe ik bij het idee kwam. ik heb een vriend die al eerder ontwikkelingswerk had gedaan. hij vertelde mij over de prachtige ervaring, dat je iets kon doen voor een ander en dat ze er ongelovelijk blij van werden. mensen die weinig hebben maar toch heel blij zijn. ik luisterde naar zijn verhaal, ik vond het een prachtig verhaal en bij mij kwam het idee dat ik dit zeker ook een keer wou gaan doen. en toen ik zat op school en er kwam een mededeling, je kon in de zomer naar Brazillié toe om vrijwilligershulp te gaan doen. ik zat naast Mike een hele goede vriend van mij. we keken elkaar aan en wisten meteen al, dit moeten wij gaan doen. doormiddel van acties zoals een sponsorloop, flessenophalen, goededoelendag, sjaalen verkopen en langs gaan en vertellen over onze droom hebben wij een heleboel van ons geld verzameld. hier waren wij heel erg blij mee, eenmaal in Brazillié hebben we een hele mooie ervaring beleefd. we hebben mogen schilderen voor de mensen daar, we gingen schilderen in een school zodat de laaggeschoolde mensen van daar ook naar school konden. dit hebben we gedaan met de organisatie Worldmapping, het is een heel erg leuke organisatie, we zijn samen met een reisgezel van 20 jongeren en 4 begleiders afgereisd naar Brazillié, het was een heel avontuur, alleen het was een ervaring die ik nooit zal vergeten!! 

 

Image
Follow the author: stefdenhertog
More contributions of WorldSupporter author: stefdenhertog
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]