Wat staat er nog op het programma?

Hoi hoi!

Ik ben inmiddels alweer anderhalve maand thuis, ga weer naar school. Kortom het gewone leven is weer begonnen!

Elke dag denk ik nog aan Brazilië, want wat was het ongelovelijk bijzonder! Ik ben ook bezig met een fotoboek, zodat ik mensen bij mijn verhaal ook foto's kan laten zien om het wat duidelijk te maken. Op 4 oktober zie ik mijn groep weer, ik ben erg benieuwd wat iedereen er na afloop van heeft gevonden en natuurlijk hoe het met iedereen gaat etc.

Wat er voor nu op de planning staat qua vrijwillergswerk/mijn verhaal delen:

- Ik ga een presentatie geven over mijn reis in een groot appartementencomplex van o.a. mijn opa & oma. 

- Ik ben ook van plan om nog een reis te maken met Worldmapping. Ik wil graag in de zomer van 2016 naar de Filipijnen om daar nog meer mensen te helpen. Want als ik zie hoe blij die mensen waren in Brazilië wil ik nog veel meer mensen zo blij maken en de Filipijnen lijkt me een geschikt land! 

- Ik wil nog proberen op mijn oude basisschool een soort gastles geven over wat ik in Brazilië heb meegemaakt (d.m.v. powerpoint)

Dit staat er voor nu op het programma! Het lijkt mij ook leuk om voor de mensen die mij hebben gesponsord/geholpen deze reis mogelijk te maken nog wat leuks te organiseren (denk aan bbq/diner) maar dat is nog niet zeker.

Ik laat snel weer wat van mij horen!

Groetjes Annemijn

Follow the author: annemijnbakker
More contributions of WorldSupporter author: annemijnbakker
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]