Afscheid nemen bestaat niet
Lieve Jan,
 
En dan gaat het ineens opvallen hoe snel de tijd kan gaan. Het is ruim drie weken geleden dat we in Vietnam zaten. We hebben afscheid genomen van de projecten. De projecten waar we meerdere weken ons voor hebben ingezet.De projecten waar we van hebben mogen leren. Onbewust en bewust. Ik heb denk ik niet zozeer 'veel' geleerd. Het meeste wist ik al. Maar wát ik heb geleerd heeft wel een bepaald besef bij mij gecreëerd. Ik beloof niet dat ik dat besef voor altijd bij alles wat ik doe zal gebruiken. Maar ik zal het meenemen in bepaalde keuzes en er vaak aan terug denken. En dat moet denk ik ook wel. Je hebt het tenslotte zelf allemaal meegemaakt. Je hebt een maand zo'n project mogen ervaren. Het heeft me op de een of andere manier toch allemaal weten te raken. Het zijn leerpunten voor mij geworden. En hoewel het leven hier in Nederland toch ook gewoon weer door gaat weet ik één ding zeker. Van al deze ervaringen neem je geen afscheid. Dat neem je voor altijd met je mee.
 
Jan, ik heb nog een vraagje:
 
'Waar neem jij geen afscheid van?'
 
Liefs, Marjolein
Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Marjolein29
Comments, Compliments & Kudos

Mooi geschreven Marjolein! Ik

Mooi geschreven Marjolein! Ik sluit me helemaal bij je aan... voor je het weet zit je weer in je Nederlandse ritme maar toch neem je die ervaringen mee.. ik ben een beetje laat met het lezen van je blog maar dat maakt het wel interessant om te vragen hoe je dit nu ervaart? Neem je je ervaringen net zo veel mee als verwacht?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
555 1