Hartverwarmend

Lieve mensen,

Uganda is zo leuk, de kinderen en de mensen zijn zo lief en behulpzaam, sterk! Kan er niks anders overzeggen over de mensen hier.
Zo vind ik dat jullie mij zo hartverwarmend steunen met lieve berichtjes om mijn blogs waar ik zo veel kracht uit kan halen om er toch een mooie tijd ervan te maken.

Elke avond denk ik aan Frankie die naar me toe kwam in de avond en me een knuffel gaf en zei: slaap lekker Maltje! Zo lief, daar smelt me hart echt van..
Wat een leuke en lieve jongen is het toch.

De afgelopen dagen/week(en) heb ik super veel mee gemaakt, beleefd en geholpen Dat ik niet goed weet waar ik moet beginnen. 
Het leukste vond ik het toezicht houden in de klas waar kinderen bezig waren met een toets/examen, het gaf me een groot verantwoordelijk gevoel! Maar de leerkrachten waren zo blij dat we dat deden zou dat hun even konden genieten. 

Leerkrachten hier hebben het super druk, ze hebben vaak wel meer dan 30/40 kinderen in de klas, en werken ze vaak 's avonds nog door. Dus dat we dit deden vonden ze top, ik had het gevoel dat ik iets nuttigs had gedaan en hun hadden rust! Mooie deal toch?

Dieuwertje en Wendeline die wilde heel graag HIV/aides voorlichtingen geven en dat kon gewoon, gelukkig. En afgelopen donderdag (31/7/2014) ben ik met ze mee geweest omdat ik nieuwsgierig was hoe ze het deden en het leuk vond om het mee te maken! Dat vond ik ook best apart om mee te maken, je merkt yoch best dat het hier een vrij groot taboe is om over sex en dit soort dingen te praten, maar o zo belangrijk!

Afgelopen week hadden we een extra gast in ons huisje. Ze zou namelijk 4 weken lang bij Kim zitten maar ze had het daar niet echt naar d'r zin en is ze een dagje bij ons gebleven. Uitendijlk is een dag veranderd in een weekje hier en is ze zelfs nog mee naar het weekendje weg. Ik ben zo blij met haar... Iemand waar ik lekker mee kon praten even iemand die me begreep!

Vorig weekend zijn we naar Murchion Falls geweest, echt wat was het gaaf!!! Zo veel nieuwe dieren gezien, het gaafste vond ik de olifanten en giraffen. Wat zijn dat gigantische beesten en gaaf om te zien! En de Falls, wauw! Ik was eerst bang dat het te zwaar zou zijn om het te lopen maar heb bet toch besliten om het doen en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Alleen niet veel fotos van gemaakt maar de herrinering eraan blijft voor altijd.

Dit weekend zijn we bij Lake Bunyonyi.. Zo gaaf om hier weer te zijn! Dus lekker een weekendje lekker luieren aan het water, zwemmen, lezen, kletsen.
Voor nu zeg ik zoals Frankie zegt: Slaap Lekker.. En tot morgen!

Content categories
Check all content related to:
Related content or attachment:
More contributions of WorldSupporter author: MaartjeLaat
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1138