Voorbereidngsdag van Be More

Net terug van de voorbereidings dag vanuit Nijmegen en gelijk even een blog over deze inspirerende dag! Wat begon als een beetje een lichtelijke onwennige dag, met wachten tot iemand begon met praten in dit geval de trainer. Eindigde in een gezellige dag en met (super) veel kennis over het land maar vooral ook elkaar en ja, wat hebben wij een super leuke/gezellige groep! Kan er niet veel meer over zeggen als dit… Daar hoeven we dan ook echt niks aan te doen.

Daarna gingen we het hebben over wat we nou eigenlijk verwachten van de expeditie/reis. Op het moment toen het werd gevraagd, wist ik eigenlijk niet wat ik verwacht of hoop te verwachten van de reis omdat ik er al een keer ben geweest.

Tuurlijk wist ik nog wel wat dingen van mijn vorige reis, maar wat hier in Nederland dingen kan veranderen, veranderd er daar ook zo veel in de wet van regeltjes en andere dingen (letterlijk)! Maar nu dat ik er allemaal nog eens over na heb gedacht wat ik nou moest verwachten van mijn reis, kwamen er toch wel wat dingen in mij op waarvan ik dacht dat zou zomaar kunnen!

Vervolgens heb ik dan dit lijstje gemaakt:
- Nieuwe mensen ontmoeten met het zelfde doel als ik.
- Nieuwe avonturen beleven.
Natuurlijk het vrijwilligerswerk doen.
- Nog meer de mooie natuur van Uganda ontdekken!
- Leuke (nieuwe) dieren ontdekken en bekijken in het wild(parken).
- En boven alles mensen kunnen helpen. Niet met geld, maar met daden!

Daarnaast ook nog wat tips gekregen wat je wel en niet moet doen tijdens je reis. Dus nog een hoop dingen meer te doen als wat ik al dacht, maar gelukkig zijn dat kleine dingen! Komt allemaal wel goed….
Kortom: De hele ervaring die ik ga weer mee mag maken. Ik weet nu ongeveer een jaar dat ik deze geweldige reis ga maken en niet alleen de reis is bijzonder ook de hele voorbereiding.

Nog 82 dagen te gaan en dan… dan eindelijk naar het land Uganda waar ik al zo lang over praat. 

"The world is A BOOK en those who do not travel read only A PAGE". Hopelijk word dit mijn eerste mooie pagina in mijn (reis)boek!!

 

 

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: MaartjeLaat
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]