IKEA en Tony Chocolonely scoren in duurzaamheidsverkiezingen

Hele bossen moeten wijken voor onze IVAR boekenkastjes, maar toch voert IKEA voor de derde keer op rij de lijst van merken met het meest duurzame imago aan. Aan het eind van ieder jaar komt de Sustainable Image Index met een top tien van duurzame merken. De Zweedse meubelmaker voert de lijst al drie jaar aan. Het onderzoek van de Sustainable Image Index wordt uitgevoerd door 1.050 consumenten te ondervragen. Er wordt in het onderzoek niet verder gekeken dan het imago van het bedrijf. Deze consumenten zijn blijkbaar onder de indruk van het feit dat eigenaar van IKEA, de Zweedse miljardair 77-jarige Zweed Ingvar Kamprad, ondanks zijn status als een van de tien rijkste mensen op aarde nog steeds in een duurzame tweedehands Volvo rond tuft.
De Sustainable Image Index is niet het enige interessante lijstje over duurzaamheid dat aan het eind van het jaar uitkomt. Rank a Brand reikte onlangs de Chocolade Award 2012 uit aan Tony Chocolonely. De chocolade fabrikant doet zijn naam dus eer aan. Volgens Rank a Brand is dit inderdaad de meest duurzame chocolade die je in de supermarkt kunt kopen.

Wil je de hele Sustanaible Image Index bekijken ga dan naar www.sustainableimageindex.nl. Ben je een liefhebber van eerlijke chocola bekijk dan de Chocolade barometer 2012 en kijk op www.rankabrand.nl waarom Tony Chocolonely de Chocolade Award 2012 heeft gewonnen.

Image
Follow the author: Thomas
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]