Een Aanspreekpunt Nodig?

In mijn directe omgeving ontmoet ik veel mensen die graag een steentje zouden willen bijdragen aan een betere wereld of iets voor een ander zouden willen doen. Vaak is het echter moeilijk erachter te komen hoe je zoiets precies aanpakt of welke eerste stappen je beste kunt zetten. Daarom is het, naar mijn mening, belangrijk dat ervaringen en informatie gedeeld kunnen worden. Als je vragen hebt over vrijwilligerswerk in Kenia of Tanzania kun je mij altijd aanspreken. Hoewel mijn ervaringen beperkt zijn, deel ik maar al te graag tips, kennis en de ervaringen die ik heb meegemaakt!

Follow the author: Mzungu Mike
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]