Durf te dromen

 Vandaag heb ik de skypetraining gehad van MillenniumDoen! om te zorgen dat ik zoveel mogelijk uit mijn reis en vrijwilligerswerk kan halen. Ook kan ik via het subsidieprogramma MillenniumDoen! nog meer mensen bereiken met mijn project en motiveren om dit ook te doen! (httpspublic://blog/2014-09-11_16.32.09_0.jpgwww.wereldsupporter.nl/)

Daarnaast was ik vandaag met mijn mama aan het lunchen op het terras toen we aangesproken werden door twee mensen. Ze waren van een cursus en vroegen aan mensen naar hun dromen. Trots kon ik ze vertellen dat ik morgen het vliegtuig in stap om er eentje waar te gaan maken! 

Maar wat is dan eigenlijk mijn droom? En waarom dan reizen en vrijwilligerswerk in Indonesië?

Mijn droom is om weer contact te maken met dieren. Sinds het overlijden van mijn hond Doesja mis het maken van contact met dieren. Verklaar mij voor gek, maar dit contact betekend heel veel voor mij. 
De tijd is voor mij om dit moment als afgestudeerde geen drempel, dus waarom niet ‘werken’ met dieren voor een bepaalde tijd?! Dus zo is het idee van vrijwilligerswerk ontstaan. 
Dit idee werd ook gemotiveerd door mijn behoefte om iets terug te kunnen doen aan de maatschappij. Gedurende mijn studententijd heb ik alleen maar aan mijzelf hoeven werken/denken. Ik heb alle ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen en nu is het tijd om wat terug te doen! Gewoon omdat ik het kan!!
En waarom dan in Indonesië? Nou, omdat het een prachtig land is met ontzettende leuke inwoners waarvan ik de cultuur graag wil leren kennen. De natuur is er prachtig en het eten is er heerlijk! Maar ook omdat Vrijwilligwereldwijd alleen daar een project heeft met dieren wat eigenlijk al perfect was. Ik hoefde dus niet verder te zoeken! 

Mijn vriendinnetje Emma vind het ook niet raar dat ik naar Indonesië ga, want volgens haar loop ik al jaren te roepen dat ik dit land graag wil bezoeken! Dus…..nog maar iets meer dan 24 uur te gaan en het is zo ver…..mijn droom komt uit!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Noelle
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.