If the world were a village

Dit filmpje is het eerste filmpje wat ik te zien kreeg voor mijn reis naar Uganda. Ik vind dat dit filmpje precies aangeeft hoe de wereld ervoor staat en het laat je gelijk stilstaan bij alle armoede. Dit filmpje pakt je gelijk en gaf mij ook het gevoel dat het ook aan mij lag of er iets ging veranderen. Dat ook mijn stem moest gaan mee tellen. Er zijn namelijk zoveel problemen of te korten in de wereld en die moeten we samen gaan oplossen, dat geeft dit filmpje goed weer. Het filmpje zet men er toe om de wereld te gaan veranderen

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: Femkeverbeek
Supporting content
If the world were a village
More contributions of WorldSupporter author: Femkeverbeek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]