Ebola virus

Ontwikkeling

 

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid heeft miljoenen dollars beschikbaar gesteld voor de versnelde ontwikkeling van het het experimentele middel ZMapp, dat wel is toegediend maar nog niet op mensen was getest. Het gaat om een bedrag van in eerste instantie bijna 25 miljoen dollar, dat kan oplopen tot ruim 42 miljoen dollar.

Vrijdag maakten wetenschappers bekend dat ZMapp 18 geïnfecteerde apen in een laboratorium had genezen. Sommige van de dieren waren zwaar ziek.

 

Dit is een klein deel uit een groot artikel over he ebola virus. Ik heb dit artikel gekozen omdat ik het zo goed vind dat westerse goed geleerde doktoren helpen de vreeselijke ziekte te verhelpen. Ook vind ik het goed dat er veel geld wordt vrijgesteld aangezien dat gewoon nodig is. Door deze hulp helpen we mensen die zich zelf nooit hadden kunnen helpen. En ook al is de oplossing er nier uit eindelijk zullen er wel door de samenwerking en ontwikkeling van de medicijnen iets gevonden worden. Ik vind het goed dat we samen als één wereld naar een oplossing zoeken en de mensen in die landen niet overlaten aan hun doel.

Follow the author: Femkeverbeek
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Femkeverbeek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]