Nieuwe actie: shirts!

Een paar weken geleden maakte ik een shirt voor mezelf. Het was zo’n saai wit shirt die ik nooit meer aan deed, dus besloot ik om het te versieren. Dit zette ik op twitter waarna iemand reageerde met “Die wil ik ook!”. Toen is het balletje gaan rollen. Ik bedacht een actie met het maken van shirts. Dat vind ik super leuk om te doen en zo verdien ik er ook nog wat aan! Ze zijn €14,00 per stuk en je kunt ze zelf ontwerpen. Wil jij er ook een? Geef me je e-mailadres en ontvang meer informatie!

(Het shirt met de kruisjes heb ik voor mezelf gemaakt, en het shirt met de hartjes heb ik voor iemand anders gemaakt.)

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Comments, Compliments & Kudos

hoe werkt dit dan?

Hoe werkt deze actie precies dan? Hoeveel geld en voor welk project haal je dit op?
Wel benieuwd, hoor! Leuke actie!
grt,
Thomas

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1