Mijn bijdrage aan de millenniumdoelen

Door mijn reis naar Zuid-Afrika heb ik bijgedragen aan meerdere millenniumdoelen. Ten eerste hebben we door middel van eten uit te delen bij het project Tree Clinic en het werken in de soepkeuken bijgedragen aan vermindering van honger.

We hebben ook gezorgd voor een groter bewustzijn als het gaat om Aids en veilige seks. Op het project the Farm hebben een paar mensen uit de groep een presentatie gehouden over condooms. Het gebruik ervan en hoe het kan beschermen tegen hiv waardoor de kans van Aids wordt verminderd. Dit zorgde voor een interessante avond. In het begin waren de mensen niet echt overtuigd, maar aan het eind zagen ze condooms echt als iets heiligs. Ze waren ontzettend blij dat we condooms gingen uitdelen en ze zeiden zelfs dingen van 'this is going to bring me to heaven'.

Doordat we hier voorlichting over hebben gegeven zullen mensen vaker veilige seks hebben en wordt de kans op hiv sterk verminderd. 1 op de 3 mensen is besmet met hiv, vaak ook zonder dat ze het zelf weten. Hiv wordt makkelijk doorgegeven aan kinderen. Indirect hebben we er dus ook voor gezorgd dat er minder kindersterfte is. Ook hebben we dus bijgedragen aan vermindering van hiv/aids.

Image
Follow the author: Lisa-meijer16
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Lisa-meijer16
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]