In 3 minuten douchen! Doe jij mee?

"Nederlanders staan gemiddeld negen minuten onder de douche en gebruiken daarbij 51 liter water. Verschillende organisaties roepen nu op om korter te douchen en zo water te besparen. Mensen tussen de 18 en 34 jaar blijken het langst te douchen. Zij verbruiken maar liefst 90 liter water per douchebeurt" (NOS)

Water- en energiebedrijven en milieuorganisaties roepen daarom nu op om voortaan maximaal 5 minuten te douchen. Ik roep jullie om op de komende week maximaal 3 minuten te douchen. Ervaar deze week dat douchen in 3 minuten makkelijk haalbaar is, zodat je daarna de 5 minuten als een luxe kunt ervaren :). Ik start vandaag, doe jij mee?

Follow the author: Ankederks1
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Ankederks1
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat een goede uitdaging Anke!

Wat een goede uitdaging Anke! Maar even een praktische vraag: haal jij de 3 minuten ook met je haar wassen erbij ;-)? Ik vrees dat mij dat niet zou lukken!

Haha leuke vraag :). Ja dat

Haha leuke vraag :). Ja dat lukt zeker. 's Ochtends ben ik blij met een timer van 5 minuten dan kan het iets meer op mijn gemak. Maar als je een beetje doorwerkt haal je het met drie minuten ook :). Mijm huisgenoten gebruiken hem ondertussen ook fanatiek!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2