Dag 7: Bobbi Bear en Tree Clinic

Hallooo,

Ik ben weer terug in Blue Sky Mining, dus kan nu weer aan de slag met schrijven over vorige week vrijdag.

We stonden op en gingen zoals gewoonlijk weer met z’n allen ontbijten. Daarna vertrokken we weer met de busjes en dit keer gingen we naar Bobbi Bear. Eureka vertelde ons vanalles over Bobbi Bear. Dingen zoals dat elke 3 minuten er iemand wordt verkracht en dat het jongste slachtoffer 2 weken was (:O) en het oudste slachtoffer 92 jaar (:O). Ook bleek dat bij 95% van alle gevallen het kind de dader kent. Dit lijkt mij nu dus echt heel raar, want wie doet dat, wie kan dat. Ze vertelde ons ook dat samenwerken met de politie eigenlijk niet kan, want de meeste politieagenten zijn net zo verschrikkelijk als alle daders. Eureka vertelde ons dus ook dat er ooit een meisje naar de politie ging, omdat ze verkracht was en toen door die politieagent op diezelfde plek weer werd verkracht. Of iemand die gewoon op het politiebureau zelf weer werd verkracht. Die verhalen vertelde Eureka ons allemaal en die kwamen zeker wel aan!

Na dit een soort van beetje te hebben verwerkt, gingen we naar de Tree Clinic waar alle vrouwen met problemen bijeen komen, zodat ze daarover kunnen praten/bidden/zingen. Wij mochten dus zo’n bijeenkomst bijstaan en daarna mochten wij ook al de gedoneerde spullen uitdelen. Hierbij was het heel raar, want er was niet genoeg voor iedereen en iedereen wilde natuurlijk wel iets hebben.

Teruggekomen in het hostel gingen we de documentaire kijken over Bobbi Bear. Ik was jammer genoeg zo moe dat ik na ongeveer 10 minuten naar bed ben gegaan, maar ik ga de film sowieso nog een keer kijken. Hij schijnt heel heftig te zijn!

‘s Middags/’s Avonds kregen we een zulukookles, waarbij we in 4 groepjes werden verdeeld. Ik zat net in het groepje dat alleen de tafel moest dekken en de borden weer moest opruimen, dus echt gekookt heb ik niet.

‘s Avonds zoals gewoonlijk wéér geweerwolfd en daarna gingen we weer slapen.

Byeeee

Follow the author: Shawney Smits
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Shawney Smits
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]