Weeshuis en Gastgezin

Hoi Allemaal,

 

Mijn reis naar Ghana komt steeds dichterbij en het is bekend naar welk weeshuis en gastgezin ik ga!

 

Ik ga naar Wuntuma Orphanage/Pre School in Wulugu. Dit is een weeshuis met ongeveer 20 kinderen tussen de 3 en 10 jaar met nog 2 vrijwilligers zit ik in dit weeshuis,zodra ik hier 2 weken zit gaan deze vrijwilligers weer naar huis. Naast dit weeshuis zit nog een weeshuis waar nog 3 andere Nederlandse vrijwilligers zitten tijdens mijn verblijf. Ik verblijf bij een gastgezin in Wulugu die uit 6 personen bestaat.

 

Als ik in Ghana aan kom word ik door iemand van ‘Experience it’ van het vliegveld gehaald. Experience it is de organisatie in Ghana waarmee Travel Active samen werkt.

Op dag 1 gebeurt er niet zoveel dan word ik naar een soort van vrijwilligerswerkhuis gebracht waar ik de eerste paar nachten verblijf. Hier worden de andere vrijwilligers die op de zelfde datum als mij beginnen ook heen gebracht. De volgende dag moeten we al vrij vroeg op staan om te ontbijten, hier krijgen we een cursus waarin veel onderdelen aanbod komen. Smiddags gaan we lessen volgen in Afrikaanse drum en dans.

 

Op de volgende dag moeten we ook weer vroeg opstaan om kennis te maken met Accra (de hoofdstad) zelf. Ook krijgen we een lesje in de lokale taal. Na deze 2 daagse kennismaking worden we naar ons vrijwilligerswerk project gebracht.

 

Nog even een Reminder: Komen jullie ook naar het evenement Sharity’s Eve? Voor meer informatie over Sharity’s Eve klik hier.

 

En wil je laten weten dat je komt? klik hier.  

 

En vergeet natuurlijk ook niet te doneren. De weeskinderen kunnen dit hard gebruiken.

 

Groetjes,
Sharon 

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Sharonseinen
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
428