Contact na 4 maanden

Zo zo, Malawi is alweer 4 maanden geleden. Ondertussen is school gestopt, de vakantie geweest, en school weer begonnen. Toen we na de vakantie de malawi groep weer samen hadden (we moesten op school lokalen inrichten voor het geld voor onze reis) en hard aan het werk waren, kwamen een boel herrineringen weer terug. We hebben vooral met zn allen gepraat over hoe het was, wat we misten, en wat niet. 

Ook kreeg ik deze maand een verrassing: een week geleden kreeg ik een facebook-berichtje van Aischa, een malawiaanse die onze begeleider was. Het was super leuk om weer van haar te horen, en ik moet zeggen dat ik het ook super leuk vond dat ze nog mijn naam wist en aan ons dacht. Het gaf me weer echt het gevoel dat we iets gedaan hebben in Malawi, dat we echt daar geweest zijn en geholpen hebben. 

Omdat we voor worldsupporter iets met muziek moesten doen, kwamen ook een boel herrinneringen van de tijd in Malawi terug. We hebben alle filmpjes van muziek samengevoegd, en beluisterd. Liedjes die ik in Malawi in mijn hoofd had en bijna gek van werd kwamen opeens weer terug, en als je ze dan neuried in gangen op school, gaan gelijk een of twee malawigangers meeneurien. Dat geeft echt een gevoel van vriendschap die we aan Malawi hebben over gehouden.

Follow the author: anneloescornel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]