Eerste Fundraising actie! > Candlelight Kerstmarkt

Daar gingen we dan...onze eerste fundraising actie voor het Project BYSMP Tondo! Elk jaar vindt er een kerstmarkt plaats in Barneveld dus ook dit jaar. Elk jaar ga ik er heen vanwege de enorm gezellige sfeer. Maar dit jaar zou het anders worden. Namelijk er zelf staan met 3 vriendinnen (waarvan 2 van het project) om er geld mee op te halen voor het project.

We hebben warme chocolademelk, Gluhwein en knakworstenbroodjes verkocht. Alleen de voorbereidingen zelf al was enorm leuk om te doen. De actie zelf ging ook erg vlot. Op een gegeven moment moest ik zelfs naar de dichtstbijzijnde supermarkt rennen om spullen bij te kopen omdat we gewoon tekort kwamen! Het enige waar we nog mee zaten was de Gluhwein die maar niet warm wilde worden. Nou zijn er zeer weinig mensen die van koude Gluhwein houden dus vandaar dat we heel wat waren misgelopen. Hier moesten we iets op verzinnen....
En toen ineens kwamen we met een geniaal plan.
Ergens ging het tegen onze principes in omdat we een beetje vals zouden spelen...maar nadat we de Gluhwein in de waterkoker hadden gedaan hebben we er uiteindelijk nog heel wat kunnen verkopen!

Uiteindelijk hebben wij met deze actie 211,85 Euro op gehaald en dat in tweeënenhalf uur! Hier hebben wij gisteren tijdens de Travel License Training bij Joho onze organisator heel erg blij mee mogen maken!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Fundraising 1

Yes so proud! haha Wat was het kouuuuddd!!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of Janica_Bonestroo
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd