Terugblik en nieuwe inspiratie

Vandaag was ik op de Be More Bedanktdag, en keek ik samen met mijn mede vrijwilligers terug op onze tijd in Malawi. Wat fijn om samen terug te denken, en te horen hoe anderen met hun ervaringen om gaan. Ook Be More had allerlei tips over wat je met je ervaring kan doen, hoe je nog een groter steentje neer kan leggen in de brug tussen hier en daar. Mijn hoofd zit vol ideeën, ik houd jullie op de hoogte!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of Rianne
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd