Be the change you wish to see in the world

Na 5 weken in Tanzania, ben ik nu toch echt weer thuis in Nederland. Aan de ene kant fijn om weer een normale toilet en een warme douche te hebben... Maar wat mis ik Tanzania! Ik mis de kinderen, het personeel en de mensen in en rondom het weeshuis. Ook mis ik de positiviteit en het enthousiasme van de mens. Toch ben ik hier inmiddels ook alweer gewend.

Nu is het tijd om mijn ervaringen te delen, al veel vrienden en familie zijn langsgeweest en ik heb al een aantal keren een presentatie met foto's en filmpjes gegeven. Wat fijn om de ervaringen te delen! De After Travel Experience van OPIN komt er weer aan en ook het Changemaker Festival is al over een paar weken. Hier kan ik mijn ervaringen delen en kijken hoe ik mij kan inzetten voor een betere wereld!

Daarnaast ben ik van plan om mijn ervaringen te delen door middel van presentaties op scholen, maar dit hangt ook af van de bereidheid van de scholen, maar mijn best ga ik zeker doen!

Ik ga in ieder geval niet stil zitten! Maandag begint mijn opleiding 'Internationale ontwikkelingsstudies' dus ook hier ga ik verder met ontwikkelingsvraagstukken.

Voor nu wil ik zeggen: Be the change you wish to see in the world! Begin bij jezelf!

Groetjes,
Maureen

 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of maureenvisscher
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd