Een nieuw jaar!

Helaas school is weer begonnen. Na twee maanden vakantie is het weer tijd om aan het werk te gaan. Dit jaar doe ik examen. Na zes jaar middelbare school is dit wel een raar idee. Door mijn reis naar Malwi ben ik wel meer gaan nadenken over mijn toekomst. Onze expeditieleider Joy vertelde in een toespraak op een middelbare school in Malawi dat het heel belangrijk is om doelen te stellen. Een van mijn medereizigers vertelde dat de malawiaanse jongen naast hem wild aan het knikken was en daarna aan hem vroeg of hij doelen had. Mijn medereiziger zei nouja ik ga examen doen en daarna zie ik het wel. De jongen uit malawi vond dat heel raar. Ik denk dat deze kinderen veel meer bezig moeten zijn met hun toekomst maar ook dat zij het vaker veel serieuzer nemen. Iets waar veel kinderen in Nederland een voorbeeld kunnen nemen!

Follow the author: Linn Delfgou
More contributions of WorldSupporter author: Linn Delfgou
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]