De komende tijd

Ik heb nog wel wat ideeën over wat ik de komende periode als MilleniumDoener ga doen. Allereerst ga ik vrolijk verder met het laten zien van foto's en het vertellen van mijn ervaringen in Uganda. Er gaat volgend jaar ook een groep bij ons op school naar Uganda. Zij organiseren een paar acties om hier geld voor in te zamelen en daarbij mag ik ook helpen zodat ik informatie kan geven over wat je nu precies doet tijdens die twee weken Uganda. Ook wil ik nog een keer naar de krant toe stappen, in de krant heb ik al verteld wat ik van plan was te doen. Ik denk dat het ook leuk is te laten weten hoe het was. Wat we hebben gezien en gedaan enz. Als laatste wil ik nog gaan helpen op voorlichtingsdagen van Worldmapping om toekomstigen worldmappers te vertellen over Uganda en ze te overtuigen ook te gaan.

Follow the author: BrittBartholomeus
More contributions of WorldSupporter author: BrittBartholomeus
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]