indrukken van mijn reis naar Uganda.

Nu ik weer thuis ben in Nederland denk ik nogsteeds elke dag terug aan mijn tijd in Uganda.
Je gaat beseffen hoe goed wij het hebben in Nederland en hoe luxe het hier eigenlijk is.
weer lekker onder de warme douche kunnen staan, in plaats van een teiltje met koud water. Je handen kunnen wassen onder de kraan en normaal naar de wc kunnen gaan, in plaats van een gat in de grond. De tijd in Uganda heeft heel veel invloed op mij gehad. De mensen zijn zo vriendelijk in dat land! Ik heb nog nooit zo goed nagedacht over hoe goed wij het in Nederland hebben en over hoe oneerlijk de wereld verdeeld is. Ik heb met eigen ogen gezien dat armoede kan doen. Hoe de mensen daar met elkaar omgaan is echt prachtig om te zien, iedereen wardeert elkaar. Er is een heel groot verschil tussen de westerse en afrikaanse mentaliteit. Afrikanen doen alles op hun gemak, komt het vandaag niet af, dan maar morgen. Westerlingen moeten altijd alles precies op tijd afhebben, zo niet beginnen ze al te stressen. Dit vond ik zo mooi aan Uganda, hoe rustig de mensen daar zijn en kunnen blijven. Ik ben heel blij dat ik deze reis mocht maken en zou heel graag nog een keer terug willen naar Uganda.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of kikidehaan
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.