interview met lokale leeftijdsgenoot.

In Uganda heb ik een interview gehouden met een lokale leeftijdsgenoot. Op een vakschool in Masaka.
Ik heb een interview gehouden met Mercy. Dit meisje doet de zelfde opleiding als ik, verpleegkunde. Mercy is 17 jaar oud. Haar hobby is volleybal. ze woont samen met haar ouders, broer en 4 zussen in Masaka. De favoriete muziek van Mercy is gospel. Ik vroeg haar wie zij enorm bewonderd, hierop gaf zij antwoord haar ouders. Het onderwijs en het klimaat vind zij het mooist aan Uganda. Later wilt Mercy lerares worden, ze is erg trots op wat ze tot nu toe heeft bereikt in haar leven. Als Mercy dingen mocht veranderen in haar stad, zou zij andere normen en waarden in het onderwijs willen. Wat zij mij graag zou willen leren is haar taal. In het interview heb ik verder nog foto's vanuit Nederland laten zien. Over het onderwijs, mijn familie en het land zelf. Op mijn bijgevoegde foto staat een foto van Mercy met 2 klasgenoten.

Image
Follow the author: kikidehaan
More contributions of WorldSupporter author: kikidehaan
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]