Terug uit Ghana

we zijn al weer een tijdje terug uit Ghana en ik heb de foto's van de camera net op de computer. Ik zal ze ook op facebook en andere social media zetten, want de foto's zijn echt heel leuk en ik hoop anderen hiermee ook te inspireren! Ik heb de hele reis een blog bij gehouden www.vera-ghana.tumblr.com waar ik ook al foto's en verhalen op heb gezet, maar de mooiste foto's komen dus nog.

Follow the author: VeraBlum
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]