Groepsopdracht: Het inleveren van de spullen

Het is alweer een tijdje geleden, maar werk en school zijn de grootste vijanden van mijn tijdtekort ;) Toch wilde ik nu nog even bloggen over het terugbrengen van de spullen die wij met de groep hebben ingezameld tijdens onze Laatste SchoolDag. Anne-Renee en ik hebben deze spullen toen uiteindelijk naar de reiskringloopwinkel gebracht. We moesten wel eerst even zoeken voordat we bij de juiste winkel aankwamen! Maar we hadden het uiteindeljk toch nog gevonden. 

Daar aangekomen werden we ontvangen door twee vriendelijke vrouwen. Wij haalden onze spullen overal vandaan en stalden ze een beetje uit. Toen mochten wij ze gaan prijzen. Dat vonden Anne en ik best wel lastig. Wat is nou een goede prijs? Wat zou iemand ervoor geven? We namen maar een beetje een afgewogen prijs, JoHo moet iets verdienen maar het moet ook klanten weer niet afschrikken. Dat was een beetje onze tactiek. Nu maar hopen dat hij inderdaad gewerkt heeft en of er nog bruikbare dingen zitten tussen onze ingezamelde spullen! 

De reizigers die de JoHo winkel gaan bezoeken hopen wij ook blij te kunnen maken met onze spulletjes. Wie weet dat iemand toevallig erg baat bij een mooi muskietennet heeft!! ;) 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Lynn Jongman
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
6
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd