Mijn ervaring

Toen ik naar Afrika ging ging ik zonder verwachtingen. Ik was nog nooit naar het buitenland geweest dit zou mijn eerste keer worden. ik ging met de gedachten zal het daadwerkelijk zo extreem zijn als men zegt?

Ja dat was het zeker! mensen leven daar in vreselijke armoede. Mensen moeten meters soms kilometers lopen voor hun drink water ze werken hard met alle plezier voor weinig geld en zijn met alles en iedereen te vrede.

Eenmaal terug in Nederland besef je hoe makkelijk wij het hebben. Water uit de kraan mensen in Nederland klagen om te weinig geld terwijl we gewoon onderdak hebben. Wat mij het meest op viel en ik ook bijzonder erg vind is eten. Wij in Nederland gooien zo veel eten weg. kijk maar in resgaurants... vooral all you can eat. Mensen laten halve borden staan. Dan besef ik hoe veel beter wij het hier in Nederland hebben.

Ik denk met alle plezier terug aan deze tijd!!

Follow the author: Stefan
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Stefan
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]