Kalender & oliebollen voor het goede doel!

Hallo allemaal! Mijn blogs zijn polulair geloof ik? Mijn dagboek op waarbenjij.nu is al ruim 500 keer bekeken! Echt ontzettend leuk! Voor volgend jaar heb ik een Unicef kalender gekocht, hiermee steun ik Unicef en heb ik zelf een leuke agenda. Ik ben er ontzettend blij mee! Voor het project in Kenia waar ik zelf naar toe ga, ga ik met oud en nieuw oliebollen bakken en verkopen. Ik heb gister een brief afgegeven bij de albertheijn, om te vragen of hun mij zouden willen sponsoren. Dan zijn de kosten zo laag mogelijk en is de opbrengst voor Kenia dus groter! Ik hoop dat het een groot succes gaat worden en dat ik er veel geld mee ga ophalen voor Kenia!
Liefs Lotte

Image
Follow the author: lotteinkenia
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: lotteinkenia
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]