Mijn eerste week en weekend in Ethiopia.

Selam-no,

Wat is Ethiopia een arm maar zeker ook rijk land , het is prachtig!Ik heb veel foto's gemaakt en tot nu toe lukt het mij ook om elke dag te schrijven in mijn reis dagboekje. Deze week heb ik mijn eerste lessen gegeven op twee verschillende scholen Spoken English ( haha)les over different parts of the body, like my nose, my aye's , kindjes lachen ik blijf Nina!Thank God , dat ik zo extravert ben , veel leer ik van de kinderen op de scholen, en heb al aardig wat vrienden gemaakt! Afgelopen weekend ben ik naar Wondo Ginet geweest, ik kreeg eerst Amhaarse les, veel italiaanse woorden zijn er in verwerkt! later hebben we onze eigen Injirah gemaakt, dat is een soort pannekoek met allerlei soorten groenten , daarna een koffie seremonie zelf de koffie gemaakt Goddelijk!

De dag erna hebben we een warm water bron gezien in de bergen van Awassa very holy!Daar hebben we heerlijk in gezwommen, erg leuk met alle vrouwen , ze zepen je helemaal in heerlijk en lachen ! Met de zwarte mier verloopt het allemaal prima, het is erg goedkoop allemaal..!!Ook Maxi Cosi is lekker nuchter , een goede combi en mam ik blijf een gezelligheids mens, potje kaarten in de ochtend verse broodjes denk dat ik 2/4 kilo kwijt ben er is hier goed te eten !! Ook heb ik in een boodje gezeten en hipo's gespot onwijs lelijke beesten zeg maar erg mooi met de zonsondergang.Mam ik ga kijken of ik twee weken langer kan blijven , ook i,v,m Hanneke en de baby's.Dan blijf ik tot ongeveer 14/15 December goed? Ook Be-more zou ik dan moeten betalen, Loes de regeo coordinator adoreert mijn enthausiasme en zou kijken of ik het kan compenseren met de kosten ..I will let you now! Ik heb steeds meer bewondering en Respect voor jullie werk in Afrika mam en Pap Wauw!Soms is het lastig , ik ben toch een beetje een idialist , dat valt vies tegen dan en wordt soms verdrietig van de dingen die ik zie.
Ik wil meer doen , maar ik kan niet meer doen!Goede les voor mij, ik doe wat ik kan en dat wordt erg gewardeert, alleen al het luisteren naar verhalen op huisbezoeken is al mooi. Non-provit snappen ze hier niet , deze week gaan we kijken wat ze doen met het geld wat be-more geeft to start a bissnes ore something ells.Vanmiddag naar het weeshuis, en dan een les over tijd aan groep 3. Daarna word mijn haar gedaan, voor omgerekent 50 cent !Ik maak lange dagen die beginnen om 05:45.
Ik denk aan jullie, lieve mensen !
Ik schrijf snel weer !

Liefs Nien.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of NCNM
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd