Dag 1+2 de vliegreis opweg naar Zuid-Afrika!

Rond 16:00 vertrok ik met Shawney en Sabine richting Dusseldorf. Aangekomen gingen we nog wat eten en inchecken en toen moesten we toch echt afscheid gaan nemen van onze familie. Toen was het eindelijk zo ver! Ik ga iedereen zo hard missen maar dat hoort er nou eenmaal erbij. Nadat we hadden ingecheckt moesten we door de douane, daarna hebben we nog even iets zitten drinken met z’n alle. om 21:20 stapte we het vliegtuig in, superspannend! het opstijgen vond ik wel eng maar daarna ging het wel. we hadden opzich wel een chil vliegtuig, met een scherm voor je waar je keuze had uit superveel liedjes, spelletjes en films. Wel heb ik amper kunnen slapen..
Aangekomen in Dubai moesten we 5 uurtjes wachten tot het volgende vliegtuig naar Durban. Die vliegreis duurde weer 8 uur. verschrikkelijk zo lang in het vliegtuig zitten maar je krijgt er wel iets supers voor terug!
Rond 16:30 kwamen we EINDELIJK in durban aan, je wilt niet weten hoe blij en moe ik was! toen nog een dikke 2 uur wachten op het busje en daar gingen we dan, opweg naar het hostel. Mijn eerste indruk van ZuidAfrika was gewoon wauw! We hebben echt een super leuk hostel, en een prachtig uitzicht op de zee. Ik besloot tog maar te gaan douchen en daarna gelijk mijn bed in te kruipen, ik was kapot!

Content categories
Check all content related to:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
314