Komende periode

De komende periode wil ik graag actief blijven als wereldsupporter.

Dit wil ik vooral doen door andere hierover te vertellen en te motiveren om dit ook te gaan doen. Ook heb ik een blog gemaakt die ik aan andere laat lezen, en zal ik mijn ervaringen delen via social media. Ik heb een erg positieve ervaring over ontwikkelingswerk dus zal dit ook zeker aan andere doorgeven en ze motiveren om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen, en dan met suriname als aanrader natuurlijk! Ook ben ik mij er meer van bewust wat het is om het minder goed te hebben maar toch heel gelukkig te zijn. Ik zal meer opletten met wat ik koop en vaker Fairtrade producten kopen. Tevens ben ik aan het sparen voor een volgende reis :). 

 

Follow the author: Anoukvl92
More contributions of WorldSupporter author: Anoukvl92
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]