Trots op mijn studentenstad! Een duurzame UIT week.

Van 11 tm 14 augustus was het dan zover, de Utrechtse Introductie Tijd.
4 dagen lang gingen we de stad verkennen, spellen doen en feesten.

De UIT is aangesloten bij Duurzame Evenementen Utrecht, de UIT probeert elk jaar nieuwe stappen te zetten wat betreft duurzaamheid.
Dit jaar liepen alle uit medewerkers in duurzame shirts en truien, zijn de UIT tasjes van duurzaam JUCO gemaakt, wordt er afval gescheiden en hebben we op woensdag 13 augustus een duurzame lunch gehad. Verder werd er ook met recycle bekers gewerkt op alle buitenlocaties.

Ik ben erg trots op mijn nieuwe studentenstad dat ze zich zo inzetten voor een duurzame week!

Ook heeft UIT dit jaar Livebuild gesteund, zij zetten zich in om water, sanitaire en onderwijsprojecten in Kameroen te realiseren. Ik vind het erg leuk dat ze dit doen en heb ze dan ook gesteund om 1,- extra te doneren bij mijn inschrijving en ik heb een pet gekocht waarmee ik Livebuild ook steun.

Ik heb een hele leuke week gehad en ik kan niet wachten tot mijn studentenleven gaat beginnen!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat leuk om te horen dat de

Wat leuk om te horen dat de UIT ook zo duurzaam is zeg! Dat wist ik helemaal niet, ik heb hem zelf ook gelopen! Hadden ze dan dit jaar niet meer de parade van de verenigingen met auto's? Want dat lijkt me alles behalve duurzaam...

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1