Flyeren en eerste materialen aangeschaft

In de ijzige kou heb ik vandaag met een vriendin een uurtje staan flyeren voor Guatemala. Ik had flyers gemaakt met daarop de boodschap dat ik op zoek ben naar tweedehands lesmaterialen voor Guatemala. Mijn handen waren vuurrood en mijn vingers drie keer dikker dan normaal door de kou, maar de 150 flyers zijn we kwijt. Nu maar hopen dat het iets oplevert. Zo niet (en zo wel, dan ook) dan ga ik over een poosje nog eens flyeren. Maar dan kies ik wel een dag uit met beter weer, en een locatie met iets betere beschutting tegen de kou. Ik heb heel veel over voor Guatemala, maar ik kom toch graag na het flyeren weer thuis met 10 vingers en 10 tenen, en niet met een paar minder ;-).

De eerste materialen zijn aangeschaft. Gisteren heb ik twee uurtjes opgepast en daarmee wat geld verdiend. Dat geld heb ik gebruikt om vandaag wat materialen te kopen. Ik heb twee rekenmaterialen aangeschaft en vier 3D-puzzels voor het oefenen van ruimtelijk inzicht.

Op de site van Nienhuis Montessori en de site 2dehandsleermiddelen.nl heb ik een aantal materialen uitgekozen die ik zeker wil aanschaffen. Helaas is vooral Nienhuis erg prijzig. Ik hoop deze materialen ergens tweedehands te kunnen vinden. En anders ben ik echt afhankelijk van de verkoop van spulletjes (ik wil nog eens op een rommelmarkt gaan staan en ga ook groots verkopen met Koninginnedag) en sponsors. Ook komt binnenkort mijn tweede boek uit, waarvan de volledige opbrengst zal worden gebruikt voor de aanschaf en het vervoer van de materialen. Zodra dit boek te koop is, zal ik een blog erover plaatsen.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Myriam-Guatemala
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd