En nu? (Maand 4)

Alweer bijna een halfjaar thuis na een onvergetelijke reis. Een halfjaar waarin alweer veel is gebeurt, ik alweer veel te snel aan m'n gewone leven ben gaan wennen en een halfjaar waarin ik zoveel mensen, dingen en tradities ben gaan missen. Maar natuurlijk heb ik niet stil gezeten het afgelopen halfjaar. Ik heb me ingezet voor Edukans d.m.v. Vrijwilligerswerk en donaties. Ik heb anderen (geprobeerd) geïnspireerd om ook vrijwilliger te worden voor landen in Afrika en ik heb natuurlijk de achtdagen-challenge gedaan. Hiervan hoop ik het komende halfjaar een deel door te zetten. En misschien, heel misschien zit er voor mij over een jaartje weer een reis in!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
More from Doriekejvl
Blog of Doriekejvl
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd