Muziek en een betere wereld

Muziek en een betere wereld, wat heeft dat eigenlijk met elkaar te maken? Nou ik denk zelf wel veel. Muziek betekent voor veel mensen weer iets anders, de 1 kan er heel verdrietig van worden terwijl de andere juist weer heel opgewekt word door muziek. Bij de 1 schept het herrineringen op terwijl de andere bij een bepaald muziekje denkt aan de toekomst en wat er nog voor hem of haar ligt.

Ook denk ik dat je met muziek veel mensen kunt bereiken. Ookal spreken we op aarde niet allemaal dezelfde taal, iedereen weet toch wat muziek is en iedereen heeft toch altijd wel een gevoel bij muziek. Met muziek kun je je soms beter uiten dan in woorden en daardoor ook meer mensen raken.

Op deze manier kun je ook meer mensen benaderen voor 1 doel, bijvoorbeeld voor het verbeteren van de wereld. Zoals iedereen wel weet is ondanks dat je eigen leven wel aardig goed gaat dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn nog miljoenen mensen die leven in armoede en miljoenen mensen die leven in oorlog en angst. Door middel van muziek zou je veel mensen kunnen raken en bereiken. Om de mensen die in angst zitten en zich alleen voelen te laten weten dat ze niet alleen zijn en om samen te streven naar een betere wereld zonder de verschrikkingen van deze tijd.

En met wat voor muziek zou dat bijvoorbeeld mogelijk kunnen zijn? Kijk naar eens naar mijn Internationale World Supporter Song (USA for Africa - We are the world) en stem voor deze song!

 

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Lauraaa
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
425