Daar gaan we dan!

Nu wordt het serieus! Wat een tijd geleden nog slechts een droom leek, is nu werkelijkheid geworden. Ik ben niet meer te stoppen. De organisatie onder de aandacht brengen? Geld ophalen voor het project? Ik stik van de ideeën dus dat komt helemaal goed!

Ik heb inmiddels contact gelegd met de middelbare scholen waar ik op heb gezeten om te vragen of ik op hun school een sponsordag mag organiseren. Ook heb ik het gemeentebestuur van mijn woonplaats een e-mail gestuurd met de vraag of ik toestemming nodig heb voor het organiseren van een sponsorloop. Deze sponsorloop zou ik dan willen houden met kinderen van de hoogste groepen van de basisscholen hier in de omgeving. Er zijn hier veel scholen, waarvan velen aangesloten bij 1 vereniging die zich al veel vaker heeft ingezet voor het goede doel. Ik hoop er dan ook zeker op dat zij mij kunnen helpen en mee willen doen aan de sponsorloop.

Ook heb ik de basisschool van mijn zusje gemaild met de vraag of ik op hun school een activiteitenmiddag mag organiseren om geld op te halen voor het project. Tweeëntwintig Montessori-basisscholen heb ik gemaild met de vraag of ze oude Montessori-materialen over hebben die ze willen verkopen of doneren en er staan oproepjes op montessori.nl en montessorinet.nl.

Er staan wat ideeën op papier voor zowel de sponsordagen als de sponsorloop. Nu maar hopen dat ik de toestemming krijg om het uit te voeren. Mijn klasgenoten zijn vandaag tegen het eind van de middag op de hoogte gebracht van mijn plannen en gaan mij helpen met het zoeken naar materialen. Onder hen en onder vrienden en familie kan ik zeker vrijwilligers vinden die mij willen helpen met het organiseren en uitvoeren van mijn plannen.

We gaan ervoor. Ik ga het doen, voor de kinderen in Guatemala. Willen jullie helpen? Voor iedere klik op een advertentie op http://vrijwilligerswerk-guatemala.jouwweb.nl/ krijg ik €0,88. Hoe meer mensen er klikken, hoe meer geld ik kan besteden aan het project!

More contributions of WorldSupporter author: Myriam-Guatemala
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]