Update November

Zoo. En dan ben je even heel actief met bloggen wat je allemaal doet, en dan ben je het weer helemaal niet. Gelukkig dacht ik er net weer even aan zodat ik weer even kan vertellen wat ik allemaal heb gedaan. Qua geld ophalen hebben we niet zoveel acties gedaan (alleen knakworstjes verkopen) maar voor ons profielwerkstuk zijn we wel een heel aantal stappen verder. We gaan maandag naar iemand in Veendam, waar we gaan leren hóe je op de beste manier iets kan leren aan kinderen. Of het juist op een speelse manier moet of juist met liedjes etc. Lijkt me erg interessant! Dinsdag hebben we een gesprek met twee mensen die wonen/werken in Afrika en soms even in Nederland zijn, en die kunnen ons heel veel informatie geven over de situatie daar betreffende de mondhygiëne. ;) Enn we hebben ook een tandarts benaderd, die nu voor ons gaat kijken of hij ook een aantal tandenborstels aan ons mee kan geven. Nice! Hopen dat het allemaal lukt enzo. ;D En daarnaast moet ik me er maar weer eens toe zetten om weer eens actie's te gaan houden. Nu het koud wordt buiten moet ik zeggen dat ik wel moeilijker van huis vertrek om iets te doen, maargoed. Het geld komt nogsteeds wel binnen via collectebussen in winkels e.d. dus ik mag ook niet zeuren! ;D hihii. Nou, dit was het dan wel weer zo ongeveer.

Groetjes, Karen

Follow the author: Karenlalaa
More contributions of WorldSupporter author: Karenlalaa
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Actief blijven

je moet wel actief blijven! Juist als je het in laat zakken is het moeilijk om het weer op te pakken. Ben wel benieuwd naar dat profielwerkstuk. Waar gaat t eigenlijk over?

Pws

Haha, ja je hebt gelijk. Maar ik ben er nu ook bijna, en nu in de vakantie ga ik dat laatste beetje nog even bij elkaar halen! Dus komt helemaal goed. En mijn profielwerkstuk gaat over hygiëne, we moesten spel- en lesmateriaal verzinnen om kinderen in Uganda iets bij te leren over hygiëne. Nu was dat heel breed, dus hebben we gekozen om ons te richten op mondhygiëne, tandenpoetsen e.d. ;)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2