APP: Vergroot je talenkennis met DuoLingo!

Als wereldsupporter heb je altijd enorme interesse voor de wereld. Hier horen natuurlijk ook de verschillende talen bij die per land verschillen. Met Engels kom je natuurlijk al een heel eind, maar talen als Spaans en Frans worden ook in veel landen gesproken. Heb jij nog wat in te halen wat talenkennis betreft? Niet getreurd, met deze app kun je vanaf het begin beginnen of instromen op je eigen niveau.

De app heet DuoLingo en is voor zowel android als iPhone te downloaden. Je oefent met de app met spreken, schrijven en luisteren, dus alle vaardigheden voor het leren van een nieuwe taal kun je oefenen. De app stimuleert je om iedere dag een oefening te doen, want als je de dag dat je de app opent nog geen oefening gedaan hebt, geeft de app meteen aan dat je achterloopt. Een goede stok achter de deur om iedere dag te oefenen! Mocht je Engels niet zo goed zijn, dan is deze app minder geschikt, je kunt helaas nog niet vanuit het Nederlands een nieuwe taal leren.

De titel van de app in de Appstore/Playstore is wel veradelijk: Duolingo Leer Engels. Je kunt echter alle talen met deze app leren, dus laat je niet in de war brengen om toch een betaalde app aan te schaffen. Ik ben erg benieuwd wat jullie van ervan vinden!

Image
Follow the author: EliseS
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

--

Jaaaa I love duolingo, gebruik het nu zelf ook al een heel tijdje, en het is echt fijn.Het is niet dat je na eeuwig gebruik echt een taal kent, maar ik zie het meer als een extraatje boven op een goede cursus.xx

Ja, ik hoop toch dat ik heel

Ja, ik hoop toch dat ik heel wat leer en dat het nog eens van pas kan komen als ik een reis naar bijvoorbeeld een Zuid Amerikaans land zou willen maken, Cecile ;-) (bij gebrek aan tijd en geld voor een goede cursus)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2