Nelly´s muziek in CENIT promotie-video!

Dusss, naast het een potentiele productie-manager carriere (zie ook mijn laatste blog "Re-valideren voor vrijwilligers: film maken, rehydrateren en naar huis"), kan ik nu ook de muziek-credits van een korte video over CENIT op mijn CV zetten ... Een mooi verhaal dat je een glimp laat opvangen van het werk van CENIT, de markt, de situatie van de mensen hier en van de stad Quito. Dankjewel Samuel Kern en team van Actuality Media voor het mooie resultaat, voor al het werk met hindernissen  en voor het mooie commentaar bij de post (zie hieronder). Sigue adelante! Voor engelse ondertiteling, klik op de cc-knop rechtsonder in de hoek.

Samuel Kern: "It's finally online! This short film is the product of a month spent planning, filming, and editing in Quito, Ecuador. During my time there I witnessed so many astounding things, but greatest of all was the relentless drive and passion of the people I met. Ali Pickard, Nelleke Reckers, our protagonist Silvia, and many more, thank you for reminding me that there truly is good in the world. Amid so much struggle and pain there is so much love. (...)"

httppublic://blog/actualitymedia_0.jpgvimeo.com/100362000

Deze blog is deel van mijn project Imagine all the people. Voor dit project werk ik voor een paar jaar in verschillende landen als vrijwilliger en schrijf ik regelmatig een stukje over mijn ervaringen. Op die manier wil ik mensen met elkaar in contact brengen, ze nieuwsgierig maken en hun blikveld een beetje verruimen zodat ze zich wat meer bewust worden van hun positie in die wereld. Zo wil ik proberen de wereld een beetje beter te maken en anderen te inspireren om op hun manier hetzelfde te doen. 

Doe mee! :D Like de facebook pagina, deel de verhalen of doe een donatie en ... nou ja, spullen kun je niet winnen, maar je wordt wel deel van deze "olievlek" van positieve bewustwording die dankzij jou een beetje groter wordt! Dat is ook een beetje winnen, toch? :P Alvast bedankt! (Facebook: www.facebook.com/pages/Project-Imagine-all-the-people/210147532462086)
Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: Nelly2012
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]