Vakantie

Het is nu vakantie, en ik ben ook weg gegaan. Niet weer naar iets excotisch als Malawi helaas, maar naar Frankrijk. Door mijn vakantie heb ik weinig grote acties in NL kunnen doen, maar wel heb ik mensen kunnen inspireren (hoop ik).

Vrienden van mijn ouders, die vroegen hoe het was geweest in Malawi, heb ik in geuren en kleuren kunnen duidelijk maken hoe Malawi verschilt van Nederland. Ook heb ik in mijn beste frans (niet heel goed) een gesprekje gevoerd met de dochter van de man van wie we ons huisje huurden. Ik heb over Malawi verteld, en zij zei dat ze ook iets in een ontwikkelingsland had gedaan. Helaas was dat alles, omdat ik niet veel franse kennis meer over had. Wel was het heel leuk om te merken dat ook in andere landen jongeren zich inzetten voor de zelfde dingen als wij. 

Om voor het eerst weer een vakantie te hebben sinds mijn reis, was een beetje een anticlimax. Waar Malawi boordevol indrukken en acties zat, was deze gezinsvakantie vrij rustig met boekjes lezen, zonnen en spelletjes. Leuk, maar minder. 

Follow the author: anneloescornel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]