Blogbericht 3 vakantie

Ja eindelijk is het zo ver het is zomervakantie in Nederland. Voor mij de afsluiting van een heel bijzonder schooljaar. Namelijk het schooljaar dat in het teken stond van de reis naar Malawi. Nu een drukke periode van toetsen voorbij heb ik weer meer tijd om over de reis na te denken. Dat deed ik vooral toen ik zelf op vakantie ging naar Sardinië. Daar gingen wij kamperen. Ik bedacht me dat zelfs als wij 'back to basic' gaan. We het nog vele malen luxer hebben dan de mensen in Malawi. Ook dacht ik na over alle spullen die wij hadden meegenomen om onszelf te vermaken:
boeken, spelletjes, mobieltjes, hockeysticks etc.. Terwijl de kinderen in Malawi helemaal niet zoveel nodig hebben om zeg zelf te vermaken. Spelletjes spelen ze door te zingen. Door dit soort dingen ga ik steeds beter realiseren wat voor grote verschillen erop de wereld zijn en hoe blij wij mogen zijn met ons leven in Nederland. Maar ook dat we iets aan deze verschillen moeten doen!

Follow the author: Linn Delfgou
More contributions of WorldSupporter author: Linn Delfgou
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]