Alweer een half jaar terug

Inmiddels ben ik alweer ruim een half jaar terug in Nederland. In dit halfjaar heb ik twee keer meegeholpen bij een inspiratiedag van Be More, de organisatie waarmee ik eind 2013 3 maanden naar Malawi ben geweest. Het is erg leuk om mee te helpen bij deze dagen! Allereerst kan je je ervaringen delen met geïnteresseerden en daarnaast komen alle bijzondere herinneringen op zo'n dag ook weer terug. Ik heb inmiddels mijn fotoboek afgemaakt en heb dit boek ook meegenomen naar de voorlichtingsdagen. Daarnaast heb ik uiteraard ook mijn fotoboek laten zien aan vriendinnen en familie. In mei heb ik nog als vrijwilliger meegeholpen bij een lokale rommelmarkt. De opbrengst van deze rommelmarkt was voor drie goede doelen. Het was heel gezellig om met een grote groep vrijwilligers aan de slag te gaan!

Verder probeer ik in mijn dagelijks leven zoveel mogelijk bewust te leven. Ik hou van biologische en fairtrade producten en vind het leuk om artikelen op met name de website van OneWorld te lezen (zowel via Facebook als het tijdschrift zelf). En als cadeautje kies ik ook graag iets van de Wereldwinkel, daar is vaak wel iets leuks of moois te vinden!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.