Wie ben ik?

Hallo allemaal, Ik ben Hanneke, 16 jaar, en ik woon in Milsbeek. Ik ga naar school op het Montessori College in Nijmegen en zit daar nu in mijn vijfde jaar van het VWO. Deze zomervakantie ga ik met Worldmapping op expeditie naar Uganda om daar vrijwilligerswerk te doen. Ik zal onder andere helpen op weeshuizen, scholen en andere locale projecten. Om deze reis waar te kunnen maken moet er echter nog een hoop gebeuren, met name op het gebied van fundraising. Daarom zal ik de komende tijd zoveel mogelijk activiteiten organiseren om zo aandacht te vragen voor mijn goede doel. Wat ik allemaal ga doen en ondernemen zal ik allemaal op deze pagina zetten, om iedereen zo op de hoogte te kunnen houden. Groetjes, Hanneke

Follow the author: HannekeBrouwers
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: HannekeBrouwers
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hoi

Hoi Hanneke! Welkom bij Wereldsupporter! De zomervakantie is nog flink ver weg, dus je hebt nog wat tijd om fondsen te werven. Wat voor plannen heb je zoal?

In elk geval heel erg tof van je dat je gaat, het wordt een geweldige ervaring, dat beloof ik je. En houd ons op de hoogte, he? Je gaat een drukke en spannende tijd tegemoet, dus vergeet er niet van te genieten!

Ik heb inderdaad nog een hoop

Ik heb inderdaad nog een hoop tijd, maar ik ben er ook achter gekomen dat er meer tijd in gaat zitten als ik dacht. We zijn nu bezig met een brief op stellen voor horeca bedrijven waarin we hen vragen om hun lege flessen aan ons te doneren, zodat wij ze in kunnen leveren voor statiegeld. Het is een klein begin, maar alle kleine beetjes helpen en we kunnen zo alvast de smaak te pakken krijgen.
Verder hoop ik een (kerst)benefiet te kunnen organiseren en misschien nog een fancy fair, sponsoorloop of iets anders in deze richting.
Ik ga er zeker van genieten en ik kan niet wachten tot het zo ver is!

p.s. ik moet nog even wennen aan het goed bijhouden van een blog, vandaar ook dat ik zo laat pas antwoord.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2