Nog twee nachtjes slapen

Nog 2 nachtjes slapen, ja het komt nu steeds dichterbij. En dit zeg ik al weken. Langzaam zal mijn omgeving blij zijn dat het niet lang meer duurt, want ik kan aan niet veel anders meer denken.

17 juli vertrek ik om 10 uur Savonds vanuit Amsterdam eerst naar abu dabi om vervolgens door de vliegen naar kathmandu. Vervolgens ga ik eerst 2 nachtjes bijkomen van de vlucht en hopelijk ook nog wat moois zien van kathmandu. Die dag moet ik smidsags nog rustig even mijn rapport ophalen, want ja dat hoort er ook nog bij :) 

Voor de geïnteresseerde die ik nog niet plat gespamd heb zal ik even vertellen wat ik die 5 weken in Nepal ga doen. Via de organisatie vrijwillig wereldwijd zal ik 5 weken lang te vinden zijn in pokhara. Hier zal ik samen met wat andere Nederlands helpen bij een weeshuis en schooltje. Ik slaap in een gastgezin en ben ontzettend benieuwd hoe dit zal wezen. Al met een beetje Azië ervaring zou je moeten denken dat ik al wat gewend ben, maar toch denk ik dat het weer een heel nieuw avontuur gaat worden.

Afgelopen vrijdag had ik mijn laatste inhaal toets. Het afgelopen jaar zag ik Nepal als uitkijkpunt om door te zetten, en nu ben ik bij dit punt. Dit voelt toch wel een beetje gek. Langzaam begin ik afscheid te nemen en dit geeft toch een raar gevoel. Laatste drankjes met de meiden uit het dorp, lunchen met daf, knuffels van oma. Ik stort nog even van de trap om de penalty te zien, en loop nu met een zere dikke teen. MAAR ik ben er klaar voor! Ik kan niet meer wachten!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: ciskadeveld
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
347